© 2013 - 2019, NorskeNettsider.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Artikkel om spare penger
Nettside kampanjer
Her er i hvert fall enkelte produkter du kan kjøper på nett.

Kontaktlinser og briller.
Synskorrigerende hjelpemidler viser seg å finnes til nærmest halv pris på internett. Kontaktlinser bestiller jeg for tre måneder av gangen og har innsett at jeg sparer mange tusen kroner i året på å ha gått vekk fra min optiker og over til de billigere nettbutikkene.

Konkurransen på det norske linsemarkedet er knallhardt, noe som gir gode resultater i form av svært billige priser.

Reise.
Det er ingen vits med fysiske reisekontorer lengre - det er tross alt ingen som bruker dem. Reisesøkemotorer som Momondo og Skyscanner har helt tatt over markedet og viser deg på sekunder de billigste alternativene for å komme deg frem til din destinasjon.

Når man finner de samme mulighetene for hotellpriser, så sier det seg selv at man kan spare mye penger på å kjøpe reisen sin online.

Kosmetikk.
Er en ivrig bruker av hårgelè og andre kosmetiske produkter for herrer. I den sammenheng har jeg i en årrekke sett på muligheten for å bestille kostmetikk på nettet (og da primært fra utlandet).

I den seneste perioden har kosmetikk på nett blitt en så skarp nisje her hjemme i Norge at nettbutikker tilbyr både fri frakt og svært gode tilbud på kjente merkevarer. Dette betyr at du ikke lenger er nødt til å vente på utenlandske butikker for å få varene til en rimelig pris.


Hva sparer du penger på å kjøpe på nettet?
Enkelte varer har en lavere pris på nettet enn i en fysisk butikk, og i mange tilfeller er dette snakk om produkter som selger bedre om du kombinerer det med god service.

Når det er sagt, så er det ikke alltid nødvendig å ha god service når du gjør enkelte innkjøp - da dagens nettbutikker innehar såpass mye detaljert informasjon om produktene at de sparte pengene trumfer den ekstra kundeservicen man kan få.

Norske Nettsider
Fabel lydbøker
Akkurat nå får du Fabel gratis i 4 uker!

SynAke dagkrem
21 dager gratis forbruk! *45 kr i porto

Viaplay
få 30 dager med Film & Serier for 0 kr

SF Kids Play
Vinn en luksus katteseng! (verdi 5000 kr)

Modus Finans
Annonseplass