© 2013 - 2021, NorskeNettsider.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Artikkel
Nettside kampanjer
2020 guide til reiser i friåret ditt
Hvis du har friår i 2020, er du havnet på den rette side. Hvis du drømmer om å bruke året til å reise, må du lese videre her, hvor vi gir deg en 2020 guide med reiser i friåret ditt.

Det er helt naturlig å drømme seg vekk til varmere himmelstrøk og en mer spennende hverdag, når man sitter hjemme med bøkene i hodet.

Det sies at 2020 blir året hvor mange unge vil utforske nye og spennende reisemål.

Guatemala er en av de destinasjonene man bør besøke i friåret i 2020. Landet byr på en helt annerledes kultur og utrolig vakker natur. Et av høydepunktene på reisen er soloppgangen ved fantastiske Tikal.

Guatemala er nemlig landet hvor du opplever de berømte mayaruiner, som ligger i et jungel-område fylt med spennende dyreliv. Hør for eksempel de mange brøleaper og se de fargerike papegøyer. Liker du mer action, så kan du sveve over jungelens tretopper fra en zipline.

Grand Canyon er en av de destinasjonene man (enda) skal besøke i 2020. Grand Canyons storhet er ikke til å ta feil av, når først du har sett det.

For selv om du kanskje synes at du har sett mange bilder av den populære destinasjonen, kan det på ingen måte sammenlignes med å være der selv.

Virker det krevende og vanskelig å planlegge en reise til Guatemala eller Grand Canyon selv? La 2020 være friåret hvor du også har mer tid til deg selv, og det du har lyst til. Ved å la et erfarent reisebyrå planlegge reisen din for deg, behøver du ikke å bekymre deg om noe.

Adventureno tilbyr et hav av gruppereiser for unge i aldersgruppen 18-30 i 2020. Her vil du møte andre unge som også har friår. Sjekk ut reisekalenderen, og få inspirasjon til friåret her.
Norske Nettsider
dmax vareprøve
Prøv VITAMIN D gratis her! * Porto 79 kr

ShaiBox GRATIS!
Få gratis høvel og stor GoodieBag for henne!

Gave fra NorgesEnergi
Få 500 kroner i rabatt på første regning!

SF Kids Play
Vinn en luksus katteseng! (verdi 5000 kr)

Modus Finans
Annonseplass