© 2013 - 2021, NorskeNettsider.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Artikkel
Nettside kampanjer
Velg holdbare løsninger på både kjøkken og bad
Når man skal velge seg et nytt kjøkken, eller nye baderomsmøbler, så er det mange faktorer å tenke på. Pris er selvfølgelig viktig, men dessuten finnes det et tilnærmet ubegrenset antall design å velge mellom.

Hvis man ser på alle kombinasjoner av fronter, kombinasjoner av skuffer og skap, knotter, håndtak og mye mer fra AUBO Kjøkken og Bad, da vil det være mange tusen alternativer allerede før man begynner å tilpasse de små detaljene som eksakte mål. Det er viktig å huske på holdbarhet oppi alt dette.

Hardføre overflater som er motstandsdyktige og enkle å rengjøre
Det er benkeplaten og frontene som er de delene av et kjøkken som er mest utsatt for slitasje i hverdagen. De vil utsettes for alt fra høye temperaturer til vann og mekanisk slitasje. Hvilke materialer man velger vil ha mye å si for hvordan kjøkkenet ser ut etter et par år.

Det finnes et stort utvalg av forskjellige benkeplater. Steinplater som marmor er ekstremt motstandsdyktige, men de er samtidig ikke uskadelige og trenger noe vedlikehold. Benkeplater i heltre må behandles med jevne mellomrom, og de kan være ømfintlige for fukt og andre skader.

Forskjellige komposittmaterialer er det mest naturlige valget for mange, enten i form av steinimitasjon eller mer klassiske flater.

Når det gjelder fronter og skapdører er det spesielt motstandsdyktighet mot fukt som er viktig. Ved vasken vil det lett kunne renne vann nedover skapdøren, og enklere MDF-materialer kan enkelt skades hvis fukten trenger igjennom malingen.

Spesielt hvis døren har profiler kan disse være utsatt.

Mye av det samme gjelder også for baderom, og i noe grad er det de samme platene og skapene som kan benyttes også på badet.

Hvis man velger materialer som holder seg som nye år etter år, vil kostnadene til vedlikehold av kjøkkenet være lavere over tid. Dessuten vil et delikat og innbydende kjøkken gjøre boligen enklere å selge ved et senere tidspunkt.
Norske Nettsider
dmax vareprøve
Prøv VITAMIN D gratis her! * Porto 79 kr

ShaiBox GRATIS!
Få gratis høvel og stor GoodieBag for henne!

Gave fra NorgesEnergi
Få 500 kroner i rabatt på første regning!

SF Kids Play
Vinn en luksus katteseng! (verdi 5000 kr)

Modus Finans
Annonseplass