© 2013 - 2021, NorskeNettsider.no, Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS. - Kontakt oss - Sidekart
Artikkel
Nettside kampanjer
Rimelig utskrift av sommerens bilder
Sommeren er høysesong for mer eller mindre vellykkede amatørfotografer, selv om mobiltelefonen har overtatt for de aller fleste kompaktkameraer. Samtidig er det selvfølgelig også mange privatpersoner som bruker mye penger på semiprofesjonelt fotoutstyr, og dessuten bruker lange sommerdager på å finne det perfekte motivet.

Utskrift med forskjellige formål
Fra tid til annen så hører man at det er leit at vi ikke skriver ut like mange bilder på fotopapir lenger, men er det egentlig så rart? For et par tiår siden var papirutskrifter den eneste måten å dele bilder på, kanskje med unntak av fremvisning med prosjektor. I dag er det mer naturlig å dele bilder via digitale kanaler, uten at det gjør denne formen for deling av bilder noe dårligere.

I noen tilfeller er det likevel både hyggelig og praktisk med bilder på papir, og hvis man skal skrive ut noen enkeltbilder kan det være greit med en skriver hjemme. Resultatet blir bra selv med en rimelig skriver, blekkpatroner som disse og selvfølgelig gjerne fotopapir.

Det finnes et stort utvalg av slike hjemmeløsninger, og den store fordelen er uten tvil at man kan skrive ut et bilde umiddelbart. Det er det ingen andre alternativer som kan matche.

Når man er på jakt etter litt større utskrifter, store mengder bilder eller kanskje til og med utskrift på materialer som akryl, lerret eller metall, da lønner det seg å velge en tjeneste der man bestiller bildene på nett. Det betyr naturligvis at man må vente noen dager på bildene, i dag benytter de fleste leverandører anlegg utenfor Norge.

For de aller fleste hobbyfotografer kan det derfor være smart med en kombinasjon, i form av en stabil leverandør av bilder bestilt på nett med en blekkskriver som komplement.

Da får man det beste av begge verdener, en kombinasjon av fleksibilitet, god pris og stort utvalg av forskjellige produkter.
Norske Nettsider
dmax vareprøve
Prøv VITAMIN D gratis her! * Porto 79 kr

ShaiBox GRATIS!
Få gratis høvel og stor GoodieBag for henne!

Gave fra NorgesEnergi
Få 500 kroner i rabatt på første regning!

SF Kids Play
Vinn en luksus katteseng! (verdi 5000 kr)

Modus Finans
Annonseplass